20 Kasım 2011 Pazar

Sonsuz Sevgilerimle


Bu yazıyla tanıtacağım kitap Julia Quinn’in “Sonsuz Sevgilerimle” kitabı ..

Kitap; Epsilon yayınevi tarafından yayınlanmıştır, 356 sayfa ve fiyatı 20 TL’dir. Bu kitapla Bridgerton ailesinin hayatına girmeye devam ediyoruz. Yedi kardeş olduklarından bahsetmiştim değil mi? J..

Sonsuz Sevgilerimle kitabında  5. Kardeş olan Eloise Bridgerton’ın  hayatında yaşadıklarına tanık oluyoruz. Eloise 28 yaşında, henüz evlenmemiş ve tanıdığı tanımadığı herkese mektup yazmaya bayılan bir hanım efendidir.  Phillip Crane ile tanışmasıda bir mektup aracılığı ile gerçekleşmektedir. Phillip, Eloise’nin da uzaktan kuzini olan eşini kaybetmiştir ve Eloise başsağlığı dilemek için Phillip’e bir mektup yollar. Bu bir yıl sürecek olan mektuplaşmaların ilkidir. Bir yılın sonunda Phillip, Eloise çocuklarına çok iyi bir anne olacağına karar vermiştir ve evlenme teklifi eder. Eloise’nın evlilik teklifini kabul edecek kadar sıradan ve daha da önemlisi çaresiz olduğunu düşünmektedir. Nede olsa Eloise 28 yaşında ve evlenmemiş bir hanım efendidir ve bu yüzden evlilik teklifine tabiri caizse atlayacağını düşünmektedir. Ve  fena halde yanılır J. Bu güzel kadın kapısında belirip nefes almadan konuşmaya başladığında tek düşündüğü Eloise çok güzel ve hiçte çaresiz olmadığıdır.

Eloise ise Phillip’in evlilik teklifini ilk aldığında şaşırmış ve bu adam tanımadığı biriyle evlenmesini nasıl bekler diye düşünüp mektubu başta dikkate almamıştır.  Ta ki en yakın arkadaşı olan ve her zaman kendisinden önce evleneceğine inandığı, bu yaştan sonrada evlenmeyip her zaman beraber olacaklarını düşündüğü arkadaşı Penelope’nin abisi ile evlenmeye karar vermesine kadar. Eloise bu durumda paniğe kapılır ve Phillip’in teklifini düşünüp hayalindeki adam olup olmadığını görmeye Phillip’in evine gider. Tabi ki Eloise ‘da fena halde yanılır.. Hayalindeki adam bu kadar kaba ve sevimsiz değildir. Ama kabul etmelidir ki Phillip gülümsediğinde çok hoş bir adam haline gelmektedir..

Kitapta bu iki karakterin birbirini tanımasını ve yaşadıklara olaylara tanık oluyoruz. Tabi ki önceki kitaplardan tanıdığımız karakterlerde bir bir olaya dahil oluyor ki buda çok daha eğlenceli kılıyor kitabı J..

Bakalım Eloise ve Phillip istediklerini elde edebilecekler mi? Eloise Phillip’in istediği gibi çocuklarına istediği gibi bir anne olabilecek mi?. Peki Phillip gerçekten Eloise için mükemmel erkek olabilir mi?

 Bu soruların yanıtları bu kitapta…

Keyifli okumalar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder