19 Kasım 2011 Cumartesi

Fransız Öpücüğü

       Şimdi  size çok eğlenerek okuduğum bir kitaptan bahsedeceğim…  Kitabın adı “Fransız Öpücüğü”  Yazarı Kristin Harmel . Kitap, Turkuvaz kitap tarafından yayınlandı, 289 sayfa ve fiyatı ise 21 TL.

       Tahmin ettiğiniz üzere kitap Paris’te geçiyor J. Yazar Paris’i o kadar güzel tasvir edip, olaylarla bütünleştirmiş ki Paris’e hiç gitmemiş olmama rağmen resmen kendimi orda hissettim. Ve evet 2012 yılında gidilecek yerler listemin en üstünde bu kitaptan sonra artık Paris yer alıyor J..

       Kitabın konusuna gelecek olursak eğer; Emma ( başkarakterimiz) düğün hazırlıkları yaparken nişanlısı tarafından terk ediliyor. Nişanlısı bununla kalmayıp birde beraber ödemesini yaptıkları evden gitmesini  istiyor. Ve özel hayatında olanlar yetmezmiş gibi patronu da çok iyi iş çıkarmasına rağmen Emma’yı işten kovuyor..

  Genelde her bayanın bu gibi durumlarda yaptığı gibi Emma’da; üzerinde pijamasıyla ve kucağında dondurma kâsesi ile kendisine acıyarak evde oturma olayını gerçekleştiriyor J.  Bu kendine acıma duygusu; Emma’nın bir dönem yaz stajı sırasında beraber yaşadığı, şuan Paris’te yaşayan ve ünlü yıldızların halkla ilişkiler işlerini yürüten arkadaşı Poppy’den muhteşem bir teklif alana kadar devam eder. Emma ani bir karar ile Poppy’nin teklifini kabul eder ve bir ay Poppy’le yaşamaya ve de ona yardım etmeye Işık Şehri Paris’e gider. Ve olaylar gelişirken Emma’nın hayatı bambaşka noktalara varır. Emma’nın Paris’e alışması ve yaşadıkları okurken eğleneceğinize eminim.

 Bakalım Emma Paris’te hayatına yöne verebilecek mi?  Peki Aşk? Aşk şehrinde yeniden aşkı bulabilecek mi? Okuyup görelim.. J

Keyifli okumalar…

1 yorum:

  1. Yazayı yazarken unuttum. Şöyleki kitabın en guzel ozeligi sonunda yazar tarafından ilk defa parisi gidicekler için ziyaret edilmesi 5 yer hakkında bilgi vermiş olması.. Superr :)

    YanıtlaSil