19 Kasım 2011 Cumartesi

Aşk Falcısı

Fal deyince akan sular durur her bayan için ( tamam çoğu bayan için J ).. Ne demişler fala inanma falsız kalma ;)….

Niye böyle bir giriş yaptı acaba diyebilirsiniz ama şimdi tanıtacağım kitap ile bağlantısı var aslında.

Kitabın adı “Aşk Falcısı”. Kitabın yazarı Eileen Cook ve Olimpos kitapevinden yayınlanmıştır. Kitap 334 sayfa ve 15 TL.

Hadi itiraf edin fal lafını duyunca ilginizi çekti değil mi? J . Bende böyle  bir ilgi uyandırmıştı buradan itiraf ediyorum J..

Kitabın konusuna gelirsek eğer: 6 yıllık güzel bir ilişkiniz var ama sevgiliniz bir anda sizi terk ediyor. Atlatmak zor tabi bide onu geri istiyorsanız.. Acaba ne yapıyor diye düşünürken kendinizi onun yeni evinin bulunduğu apartmanının çamaşırhanesinde buluyorsunuz. Ve ister istemez çamaşırlarına bakmış olabilirsiniz. Suç mu bu tabi ki değil sadece geçiyordunuz gözünüz çarptı  J.. Ve o sırada eski sevgilinizi biriyle flört ederken yakalıyorsunuz..

Tabi ki bu kabul edebileceğiniz bir şey değil.. Yapacağınız çok basit aslında, tesadüfen öğrendiğiniz üzere falcılara inanan ve hayatını buna göre şekillendiren Doug’ın ( eski erkek arkadaş)  yeni kız arkadaşına medyum kılığına girerek fal bakmak ve Doug’dan ayrılmasını sağlamak.. Hayır, tabii ki ileri gitmek sayılmaz bu J

Sophie’nin başına gelenlerde bunlar işte.. Sonrasında psişik güçlere sahip numarası yapmak Sophie için eğlenceli hale bile geliyor aslında, özelliklede işin bütün numaralarını bilen ve birazcık budala olan sevimli Nick’ten alınan yardımlar sayesinde. Ama tabii olaylar bir kişiye fal bakmakla kalmıyor, büyüyor  ve karmakarışık hale geliyor.. Bakalım Sophie bu medyumluk olayını kıvırıp eski sevgilisini geri kazanabilecek mi?  Yoksa olaylar bambaşka mı gelişecek  J..

Keyifli Okumalar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder