10 Ekim 2011 Pazartesi

Bütün Pasaklı Tanrıça'lara gelsin :)

Şimdi tanıtacağım bu kitapı itiraf ediyorum tercih etmemdeki esas sebep aslında kapağı olmuştu. Kapak o kadar güzelki bence resmen oku beni diyor J.

Evet kitabımız Sophie Kinsella’ın Pasaklı Tanrıça isimli kitabı.. Kitap 18 TL ve 446 sayfa, cep boyu da var sayfa sayısını bilmiyorum ama fiyatı sadece 9.90 TL.

Kitabın konusuda oldukça çekici aslında: Şimdi düşünün bir avukatsınız hemde oldukça büyük bir fiirmada. Hatta şirket size ortaklık vermek üzere o kadar başarılısınız. Sonra büyük bir hata yapıyorsunuz. Ne yapacağınızı şaşırdığınızdan gelen ilk trene atlayıp ordan kaçıyorsunuz. Bırakın yumurta kırmayı fırının nasıl çalıştırıldığını bile bilmeyen siz bilgi almak için kapısını çaldığınız eve bir yanlış anlaşılmadan dolayı hizmetçi olarak alınıyorsunuz. Bundan sonra başlıyor eğlence. İşte bizim kahramanımız Samantha Sweeting’in başına gelenler işte bunlar.
Oldukça akıcı bir dille yazılmış. Hızlıca kitaba dalıyor insan ve okudukça okumak istiyor.. Kitap keyifli bir şekilde sonunu da merak ederek hemen bitirme isteği uyandırıyor insanda.

Samantha’nın düştüğü komik olayları, bu olayları çözüşünü ve mutfakta olanlarla baş edişini okurken keyif alacağınıza eminim. Birde işin içine aşk giriyor ki sormayın...

Keyifli Okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder