5 Ekim 2011 Çarşamba

Not Defterleri Elimizde :)

Şimdi yine yağmurlu bir günde ya da kız arkadaşlarla yapılan bir pijama partisinde izlenebilecek bir film tanıtacağım. ( Kış ayları yaklaşıyor bu günleri değerlendirmek lazım J )

Film The Notebook – Not Defteri. İzleyenler eminim içlerinden yada dışarıdan bir ahhh (nasıl bir ah olduğunu tahmin edebilirsiniz) çekiyorlardır şimdi J..
Film 2 saat 3 dakika sürüyor ve DVD’si şuan D&R’da 6.99 TL. Arşivlerine katmak isteyenlere duyurulur.
Filmin konusu klasik aslında: Fakir ve tutkulu genç adam zengin bir genç bayana âşık olur. Ortak bir özellikleri yoktur. Adam kasabada, genç bayan ise şehirde büyümüştür. Ve adam kıza çıkma teklif eder , zorla ama romantik bir şekilde kızın kabul etmesini sağlar ve o gece birbirlerine âşık olurlar. Zengin kızın baskıcı bir ailesi vardır ve tabii ki ilişkiyi onaylamıyorlardır. Filmde ikilinin büyük aşkına tanık oluyoruz ve merakla bu büyük aşkın nasıl sonuçlandığını görüyoruz.
Filmin IMBd’deki puanı 7.9 ve kesinlikle bu puanı hak ettiğini düşünüyorum. Oyuncular ve mekânlar muazzam. İzlediğinizde kendinizi hayallere dalmış ve evet bende bunu istiyorum derken bulabilirsiniz.
Sanırım bayanlar tarafından daha çok sevilecek bir film.. Kim bu şekilde sevilmek istemez ki J.
İyi Seyirler

1 yorum:

  1. Film Nicholas Sparks'ın aynı adlı mini-romanından uyarlama. Yazarın yine aşk üstüne başka yapıtları da var. Laf aramızda aldığı kitapları geri getirmeyen tanıdıklarım sebebi ile en çok "hediye etmek zorunda kaldığım" kitap olur kendileri (:

    YanıtlaSil