10 Ekim 2011 Pazartesi

Crazy, Stupid,Love.. Çılgın, Aptal,Aşk...

Crazy,Stupid, Love filmi 7 Ekim Cuma günü vizyona girdi ve uzun zamandır beklediğim için vizyona ilk girdiği gün filme arkadaşımla beraber gittim.

Film 1 saat 58 dakika. Uzun aslında ama eğlenceli olduğu için pekte anlaşılmıyor bu kadar uzun olduğu J.
Film’in konusu ise; kırklı yaşlarında olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) kendisine göre rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara ve lisede âşık olup evlendiği bir eşi . Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini aldattığını ve boşanmak istediğini öğrenir. Doğal olarak bunu beklemediği için tepetaklak olur . Tabir yerinde ise sudan çıkmiş balığa döner :)
Dünyası yıkılan Cal, boş olduğu akşamları yerel bir barda tek başına somurtarak geçirmekte ve sürekli başından geçenleri anlatmaktadır. Daha çok doğal olarak kendi kendine konuşuyor tabiki J.. Bu durumu gören yakışıklı çapkın Jacob Palmer (Ryan Gosling) Cal’ı himayesine alır. Cal’in eşini unutması ve hayatını yaşamaya başlamasını sağlama çabası içindeki Jacob, Cal’in gözünü önündeki seçeneklere açar: Flörtçü kadınlar, erkeksi içkiler ve Supercuts ya da The Gap’te bulunamayacak bir stil anlayışı J... Filmde Cal’ın tekrar bekar hayatına alışmasını, bekarlar hayatına alışırken yaşadığı komik olaylarla baş edişini ve Emily ile arasında geçenleri  izliyoruz. Tabi bu karakterler dişinda aşk tuzağına düşen başkalarıda var: Cal’ın oğlunun( kendisi daha 13 yaşında) 17 yaşındaki çocuk bakıcısı Jessica’ya olan aşkı ve Cal’e bildiği herşeyi öğreten yakışıklı çapkınımız Jacob’ı rededen Hannah arasında geçenleri büyük bir keyif alarak seyrettim.


Crazy, Stupid, Love’ın IMDb’deki puanı 7.8. Bence hak ediyor.

Film aşk’a farkli bir yaklaşim kazandırmış. Günümüzdeki anlayış ile geçmişteki anlayışın harman edilmesi.. Eklemeden bitirmek istemiyorum ama Ryan Gosling bu role tam oturmuş kesinlikle süper bir tercih olmuş J...

Ben çok eğlenerek filmi izlediğimi söylemek isterim. Çok büyük beklenti yapılmamalı ama oldukça eğlenceli ve komik bir filmi.

Keyifli seyirler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder