12 Şubat 2012 Pazar

Bir film yıldızı nasıl tavlanır? :)

Bir film yıldızı nasıl tavlanır J



Başlık ilginizi çekti değilmi ? J.. Benimde dikkatimi oldukça fazla çekmişti ve hemen satın alıp okudum..

Kitap Kristin Harmel tarafından yazılmıs. Fransız öpücüğü diye bir kitabını daha tanıtmıştım hatırlarsınız belki. Kitap 332 sayfa ve D&R’da 24 TL. Internet üzerinden alırsanız  17.99 TL geliyor. Super  bir indirim... Konuyu dağıtmayalım J..

Kitabın konusu ise; Moda dergisinde çalışan Claire’nin sevdiği bir işi, arkadaşları ve de son zamanlarda bazı sorunlar olsada bir sevgilisi vardır.  Hayatından memnundur.. Yani öyle olduğunu düşünüyordur. Bir gün Hollywood’un en popüler, en yakışıklı ve tabiki gözde bekarı olan Cole Brannon ile röportaj yapmak ile görevlendirilir. Bütün bayanların yapmak  için herşeylerini  verebilecekleri bu işi Claire sıradan ve sıkıcı bir iş olarak görsede işler hiçte umduğu gibi olmaz. Cole daha önce röportaj yaptığı hiç bir ünlüye benzememektedir . Bu olaydan sonra Claire’in hayatı tepe taklak olur ve Cole ile ilişkisi kötü süprizler ve inanılmaz rastlantılar ile unutulmaz bir maceraya dönüşür.

Oldukça keyifli bir kitap. Ünlüler dünyasına girip onların şaşalı hayatlarında neler yaşadıklarına tanık oluyoruz.  Aslında kitap modern bir peri masalı J...

Üzülerek söylüyorumki aslında nasıl tavlanabilir hakkında ne yazık ki bir bilgi içermiyor. Benim ümitlerim bazı fikirler vermesi yönündeydi J..  Bir gün lazım olabilir öğrenmek hoş olur du.. Ama sanırım Cole gibi bir karekteri  ünlüler dünyasında bulmak kolay olmayabilir J..

Olsun kitabı okurken hayal kurmakta oldukça zevkliydi..

Keyifli okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder