19 Şubat 2012 Pazar

Fransız Kadınları Neden Yalnız Uyumaz?

Şimdi tanıtacağım kitap bence bütün bayanlar tarafından mutlaka okunmalı :). " Fransız Kadınları Neden Yalnız Uyumaz?".  Jamie Cat Callan tarafından yazılmış. Fiyatı 13 TL. Epsilon yayınevinin bize sunduğu müthiş bir kitap :).

Kitap Fransız kadınlarının ki biliyorsunuz Fransızlar en usta aşıklar olarak bilinir, aşk hayatlarının sırlarını bizimle paylaşıyor. Aslında bence bütün kadınların içten içe bildiği tüyolar var kitapta, ancak tabii ki uygulamadığı. Bunların nasıl ise yaradığından bahsettiği için kitap senirim hepimizin ilgisini çok daha fazla cezp edecektir. Çevrenizdekileri kendinize hayran bırakmak ya da kendinizi yeniden keşfetmek, özgüveninizi arttırmaya ve potansiyel sevgili adaylarını kendinize çekmeye yönelik seksi Fransız sırlarını öğrenmek istiyorsanız mutlaka okuyun derim :).

Kitaptan bir alıntı ile bitirmek istiyorum :):

Vücudunuzda bir damla Fransız kani olmayabilir ama yine de içinizdeki Fransız kadınını açığa çıkarabilirsiniz. Aslında konu aşka ve romantizme geldiğinde hepimiz birer Fransız’ızdır. Çünkü Fransız kültürü kadınsılık ve güzellik üzerine kuruludur, dolayısıyla dünyadaki tüm kadınlara aittir. Bu kültürü pekala kendimize mal edebiliriz. ..

Keyifli okumalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder